Frukostmöten om hot och våld

Chef. Vilken roll har du som chef, och vilka krav kan du ställa på din arbetsgivare när det kommer till hot och våld i arbetslivet? Om du vill veta svaret på dessa frågor och mer är höstens frukostseminarier något för dig.

Senast ändrad 13:11, 5 Okt 2017

Många av Akademikerförbundet SSR:s medlemmar arbetar i yrken där hot och våld är vanligt. Det påverkar inte bara individen, utan blir även en viktig arbetsmiljöfråga. För chefer, som oftast har arbetsmiljöansvar, är det viktigt att ha kunskap om hur dessa problem bör hanteras.

För att öka kännedomen och kunskapen om chefens roll i att förebygga och handera hot och våld i arbetslivet, håller Svensk Chefsförening ett antal frukostseminarier under hösten. Våra chefsförhandlare bjuder på frukost och diskuterar hot och våld och förebyggande arbete. Tillsammans ser vi alla fyra filmerna, diskuterar, ställer frågor och delar erfarenheter med varandra.

Frukostmöten hösten 2017

11 oktober Stockholm - flyttad till senare, ännu ej fastställt, datum
20 oktober Malmö
25 oktober Umeå
27 oktober Göteborg
7 november Eskilstuna
8 november Östersund
10 november Norrköping
29 november Luleå
1 december Sundsvall
6 december Karlstad
7 december Örebro

Anmälan till dessa sker via kalendariet

Vad är det för filmer ni pratar om?

Här kan du se våra fyra filmer om hot och våld i arbetslivet.